Максимум простору: огляд дворівневих квартир у ЖК CHICAGO Central House

Близькість до станції метро та знакових культурних і бізнес-локацій столиці, концептуальна внутрішня інфраструктура, багаторівнева система безпеки — переваги, доступні резидентам CHICAGO Central House. У дворівневих квартирах можна облаштувати затишний простір для кожного члена сім’ї.

Переваги дворівневих квартир у CHICAGO Central House

Дворівневі квартири в ЖК ЧИКАГО розташовані на 23 і 24 поверхах. Звідти відкривається незабутня панорама ділової частини міста.

Площа помешкання варіюється від 90 до 280 кв. м. У квартирах запроєктовано від 3 до 7 кімнат. Для всіх варіантів характерні високі стелі та панорамні вікна з видом на три сторони світу. Таке архітектурне рішення сприяє візуальному збільшенню житлового простору та надає широкі можливості для створення стильного інтер’єру.

На першому рівні знаходяться загальні зони: передпокій, кухня-їдальня, вітальня, гостьовий санвузол. На другому — спальні, гардеробна, кабінет, ванна кімната. «Родзинкою» помешкання є сходи.

Ознайомитися з плануванням останніх дворівневих квартир можна на офіційному сайті ЖК CHICAGO Central House.

Ключові факти про житловий комплекс

Влітку 2019 року ЖК CHICAGO пройшов перевірку ДАБІ та отримав сертифікат про готовність до експлуатації. Які причини мотивують купити квартиру в новобудові?

  • Концептуальний проєкт. Новий житловий комплекс побудовано для істинних естетів. Архітектура об’єкту візуально відсилає до новобудов США. У фасад будівлі інтегровано 14,5-метровий скляний куб з унікальною медіаскульптурою всередині.

  • Упорядкована територія. Важливі об’єкти інфраструктури для комфортного життя, дозвілля та спілкування розташовані на території комплексу. Перші поверхи відведено під комерцію. Організовано вишукане лобі. Передбачено підземний паркінг. У рамках проєкту Porsche Destination Charging облаштовано зарядні станції для електрокарів.

  • Вдале розташування. Модний будинок знаходиться всього за 6 хвилин від НСК «Олімпійський» та Київського планетарію. Дорога до Хрещатика на автомобілі займає близько 5 хвилин. У пішому доступі знаходяться супермаркети, ресторани, модні шоуруми, бізнес-центри, художні галереї.

Якщо ви хочете придбати квартиру у CHICAGO Central House, звертайтеся до відділу продажів. Менеджери зорієнтують щодо вартості квадратного метра, доступних варіантів та умов купівлі нерухомості.

(голосов: 1, в среднем: 5,00 из 5)