На Херсонщині запрацювала мобільна аптека, яка обслуговуватиме понад 50 населених пунктів

У Херсонської області запрацювала мобільна аптека — «аптечний пункт на колесах», яка буде обслуговувати жителів 52-х населених пунктів.

Про це у Телеграмі повідомила Херсонська ОВА, передає Укрінформ.

«На Херсонщині запрацював «аптечний пункт на колесах»… Про прибуття мобільної аптеки жителі можуть дізнатися через свого сімейного лікаря або місцеву владу. Маршрут буде визначатись згідно з потребами громад та із врахуванням безпекової ситуації», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що маршрут цієї мобільної аптеки охоплює 52 населені пункти у Великоолександрівській, Високопільській, Кочубеївській, Борозенській, Калинівській, Милівській та Нововоронцовській громадах.

«Це важливий крок для забезпечення доступу місцевих жителів до необхідних ліків, оскільки у звільнених громадах багато медзакладів та стаціонарних аптек зруйновано через обстріли», — зазначається у повідомленні.

Проєкт реалізовано у тісній співпраці з Державною службою з лікарських засобів та контролю за наркотиками, ТОВ «Фармація Херсонщини» та за підтримки Міністерства охорони здоров‘я України.

Як повідомляв Укрінформ, рівненські будівельники відновили 178 житлових будинків у трьох селах Херсонщини, які постраждали від війни. Вартість робіт сягає 8,4 млн грн.

Фото: Херсонська ОВА / Телеграм

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *