На Одещині затримали фуру, яка везла до Молдови 41 чоловіка

Відео Прикордонники Одеської області напередодні затримали вантажівку, у причепі якої виявили 41 чоловіка, що намагалися дістатися до кордону з Молдовою.

Про це повідомили в ДПСУ, передає Укрінформ

«Охоронці державного кордону зупинили вантажівку марки «Рено» неподалік населеного пункту Новосільське Ренійської громади. Як і очікувалось, водій, мешканець Болградського району, замість зерна в причепі перевозив до кордону 41 чоловіка віком від 18-60 років», — йдеться в повідомленні.

За даними прикордонників, «туристами» виявились жителі Київщини, Одещини, Луганщини, Донеччини, Запоріжжя, Херсонщини, Харківщини, Кіровоградщини, Чернігівщини, Житомирщини, Черкащини та Волині.

На Одещині затримали фуру, яка везла до Молдови 41 чоловіка

За ознаками злочину, передбаченого ст. 332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), стосовно двох фігурантів направлено повідомлення до Національної поліції. Щодо інших порушників прикордонники склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Як повідомлялось, 9 червня на Закарпатті вантажівка ГАЗ-66 з чорними номерами прорвала кордон, угорські прикордонники затримали 32 українських громадян.

Фото, відео: Держприкордонслужба України

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *