На Вінниччині п'яний чоловік викрав автомобіль аби швидше дістатись додому

На Вінниччині у селі Селище Тиврівського району 25-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, викрав автомобіль односельця. Зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності й перебував на іспитовому терміні.

За даними головного управління обласної поліції, 26 липня на спецлінію “102” надійшло повідомлення від 28-річного жителя с. Селище Тиврівського району з приводу викрадення автомобіля. Потерпілий заявив, що залишив авто на власному подвір’ї з ключами у замку запалювання.


Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника, причетного до викрадення автомобіля. Виявилось, що це неодноразово судимий 25-річний місцевий житель, який зараз перебуває на іспитовому терміні.

Зі слів правопорушника, бувши на підпитку, вночі він проходив повз будинок потерпілого та помітив машину. Двері виявились не зачиненими, а ключі знаходились у замку запалювання. Скориставшись цим, чоловік вирішив доїхати додому. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

(Еще нет голосов, оставьте первым)