Народ хоче програти війну, а Путін ні: Подоляк пояснив чому

Подоляк розповів, про слабкості Путіна / фото УНІАН

Росія хоче програти війну Україні, а російський диктатор Володимир Путін не хоче.

Таку думку висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. «Путін буде тільки воювати. Чому? Тому що війна — це і є його юридичний або не-юридичний, силовий захист», — пояснив політик.

Він зазначив, що щойно війна закінчиться, одразу ж почнуться і внутрішні, і зовнішні питання до Путіна. «Вони приведуть його або на лаву підсудних, або на інші лави, але це вже місцевий народ буде вирішувати», — висловив упевненість Подоляк.

Політик також упевнений, що російський народ хоче програти, тому що це єдиний історичний шанс скинути путінський режим, який у підсумку «обнулить» РФ за дуже короткий час.

Подоляк вважає, що Росія хоче програти війну Україні

Ситуація в Курській області

Операція ЗСУ в Курській області РФ, яка почалася вранці 6 серпня, показала, що в армії РФ є безліч вразливих місць. Також вона послала політичне повідомлення союзникам Києва, що Україна не приречена, а може змінити хід війни.

Як зазначив генерал-майор австралійської армії у відставці Мік Раян, мета вторгнення ЗСУ — показати, що «перемога РФ не є неминучістю, і що Україна може битися і перемагати». При цьому він закликав Захід не тільки зберегти підтримку України, а й послабити обмеження на використання переданої зброї.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *