Перевірка документів та огляд транспорту: на Хмельниччині посилили заходи безпеки

У Хмельницькій області розширено перелік заходів безпеки — зокрема, запровадили перевірку документів в осіб, огляд речей і транспорту, а також службових приміщень.

Про це йдеться у спільному наказі начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна та начальника Хмельницького обласного ТЦК і СП Володимира Корпача, передає Укрінформ.

“На час дії правового режиму воєнного стану на території України запровадити перевірку документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, службових приміщень на території Хмельницької області у порядку, визначеному постановою Кабінету міністрів України від 29.12.2021 року № 1456 “Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану”, — зазначається у документі.

Це вже третя редакція спільного наказу. До цього у лютому 2023 року на Хмельниччині було запроваджено перевірку документів в осіб, у серпні додали огляд речей та транспортних засобів.

Як повідомляв Укрінформ, ВР продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію на 90 днів.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *