Побиття військового у Смілі: Арахамія направив звернення главі МВС і генпрокурору

Відео Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що напад на військовослужбовця у Смілі Черкаської області має бути на особистому контролі міністра внутрішніх справ і генерального прокурора, і направив їм офіційні звернення.

Як передає Укрінформ, про це Арахамія повідомив у Телеграмі.

"Побачив ганебний випадок нападу на військовослужбовця на лікуванні в м. Сміла. Цей випадок має бути на особистому контролі міністра внутрішніх справ та генерального прокурора. Направив офіційні звернення на обох та звернувся до профільного комітету проконтролювати ситуацію. Чекаємо на швидку реакцію", — наголосив він.

За повідомленням низки ЗМІ, у Смілі двоє молодиків побили ветерана російсько-української війни Анатолія Гончаренка. Про подію, що сталася на початку вересня, стало відомо з опублікованого відео: під час суперечки біля автомобіля один із чоловіків двічі б’є по обличчю людину у військовій формі. Після того, як ветеран падає, ще одного удару йому завдає інший учасник конфлікту.

Наприкінці серпня Гончаренко опублікував допис про те, що розшукує автівку на іноземних номерах. За версією Гончаренка, водій тієї автівки допустив аварійну ситуацію з його батьками і мав з ними конфлікт.

Жителі Сміли ідентифікували одного з нападників, місцевого кримінальника.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *