Промислові палати Італії та Ізраїлю підписали меморандум з Вінницею

Торгово-промислові палати Ізраїлю та Італії підписали з Вінницею меморандуми про порозуміння. І тим самим закріпили наміри посилювати співробітництво та відкривати нові можливості для бізнесу, торгівлі і не лише товарами, а й інноваційними-інтелектуальними розробками. Місто Вінницю вважають надійним та перевіреним партнером, зокрема відзначили і посилення позиції України за останні роки.

«Це сильний сигнал і наша торгово-промислова палата готова почути від представників бізнесу, яким чином можемо бути корисними для Вінниці. Ми маємо багато засобів для цього в тому числі фінансові», – зазначив Голова Наглядової Ради Торгово-Промислової Палати Ізраїль-Україна Євгеній Шульгін

В свою чергу, міський голова Сергій Моргунов наголосив: хоч зараз і змінюється влада в країні, та уряду Гройсмана вдалось стабілізувати економічну ситуацію, за плечима держава має чималі накопичення. А щодо Вінниці, то вона вже давно довела свою надійність, лише за останні два роки у місті відкрили три великих заводи. Закордонні інвестори, не боячись, вкладають гроші у бізнес.

Сергій Моргунов Вінницький міський голова

«Політика і філософія Вінницької міської ради в тому, що бізнесу не потрібно допомагати, йому, саме головне, не заважати, і наше завдання – мінімізувати будь-які адмінпроцедури корупційних ризиків», – розповыв вінницький міский голова Сергій Моргунов.

(Еще нет голосов, оставьте первым)