Провал партії Зе у Вінницькій області ( опитування )

По міських округах Вінниці – троха нежданчик, але це мабуть в силу репрезентативності виняток, що підтверджує правило. Позаяк базовою для голосування була група депутата

Андрія КОВАЛЬОВА Вінниця – безпечне та комфортне місто, він і переміг – і у своїй групі, і в Політклубі, і в об’єднаному голосуванні по обох округах – 11му та 12му. З іншого боку, це говорить і про змобілізованість його електорату. 

І в Політклубі, і у Вінниця – безпечне та комфортне місто у трійку лідерів увійшли також ГИЖКО з КУДЛАЄНКО.

По 12му округу за результатами голосування майже впритул трійка лідерів виглядає так: ВЕРЛАН-КУЛЬШЕНКО, ОКОЛІТА, МАРЦИНКОВСЬКИЙ.

Варто також відзначити, що, попри сотні учасників голосування, ставші рік тому нардепами «зелені» Пашковський і Драбовський отримали лише кілька голосів разом взяті, а ще – масу негативних коментарів

13й округ наразі найбільш революційно налаштований, схоже. І найбільше через адмінреформу з ліквідацією районів.

Так, Калинівка (Підслухано Калинівка) переважною більшістю проголосувала, що «Не підтримую жодного кандидата» ( 303 голоси), ЮРЧИШИН – 78, КРУЧЕНЮК – 56. Козятин (Типовий Козятин) теж голосував за «своїх»: КОЛЕСНИК Ірина – 95 проти лише 15 у другого КРУЧЕНЮКА. У чинного нардепа від округу Юрчишина взагалі лише кілька голосів.

І лише Хмільник (Афіша Хмільник) залишається для Юрчишина базовим районом, де він вдвічі випереджає Крученюка і – упс – варіант «за жодного»: 79- 31- 40

Не дивно мабуть, що така радикалізація настроїв в двох районах з трьох підняла до трійки лідерів ВЕРБЕЦЬКОГО з “Національного корпусу”.

Не без сюрпризів і 14й округ.

Нинішній нардеп Ірина БОРЗОВА мінімально виграє у волонтера СЛІВІНСЬКОГО в Бару (місто Бар) і програє в центрі округу – Жмеринці. По результатам Жмеринка online – нинішньому меру КУШНІРУ, а по голосуванню в телеграм-каналі Жмеринський_Пегас – ще й Жеребнюку (Кушнір- 41%, Жеребнюк -30%, Борзова- 14%).

Округ №15 – без варіантів. І в Шаргороді (Підслухано в Шаргороді), і в Тульчині (Підслухано Тульчин) в одну калітку виграє Лариса БІЛОЗІР. Цей округ став одним з двох, де в трійку (хоч і з мізером голосів, 6-10 проти 200) увійшов представник партії Зеленського “Слуга народу” Пращук.

Округ №16 (з центром у Могилів-Подільський (Могилев-Подольский! Сегодня!)) теж без варіантів – ВАЦАК.

На 17му окрузі, де під час виборів палахкотіли найбільші пристрасті – наразі якось дуже вже спокійно. В сукупності першим – нинішній нардеп від округу Микола КУЧЕР. Тільки що в Бершаді (Бершадь. Дошка оголошень) він поступається місцевому свободівцю Зарічанському.

З особливостей – по округу твердо на 2-3 місцях атошник ГРАМАРЧУК\ «Гром». А ще – друге місце «слуги народу” в Ладижині (Ладыжин (Ladyzhin)- Для тех,кто любит этот город!).

Ну і скандальний 18й округ, який нічим не радує нинішнього нардепа Мейдича.

Немирів (який онлайн) – за ляшківця КРЕМЕНЮКа, другим екс-нардеп ДЕМЧАК. «Погребищенський район» навпаки – тотально за ДЕМЧАКа, КРЕМЕНЮК другий, з великим відставанням. У МЕЙДИЧа лічені голоси і там, і там.

ВИСНОВКИ. Скажу просто, щоб нікого не обідити: політика – це рибалка. А ще є Вандея і є Париж, є Калинівка і є Могилів-Подільський… Розумійте як хочете)

(Еще нет голосов, оставьте первым)