СБУ зупинила продаж вогнепальної зброї та боєприпасів на Вінниччині

Виявилось, що чоловік, якого нещодавно затримали на Вінниччині під час продажу раритетного пістолета, це лише частина угруповання, яке забезпечувало зброєю місцевий криміналітет. Про це повідомляють у прес-службі управління СБУ у Вінницькій області.

Оперативниками спецслужби було встановлено, що житель одного з райцентрів зберігав у власному помешканні зброю та боєприпаси, які надалі продавав. Також зазначається, що замовляли “товар”, зокрема, представники кримінальних кіл регіону.

Співробітники СБУ задокументували реалізацію зловмисником пістолета “ТТ” з десятьма набоями калібру 7,62 мм та затримали фігуранта провадження на вулиці районного центру під час продажу пістолета “Unique” з чотирма набоями до нього за 13 тисяч гривень.

Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили чотири одиниці мисливської зброї, револьвер “Наган-С” з ознаками перероблення під бойовий та боєприпаси різного калібру. Крім того, виявлено та вилучено майже 60 тисяч доларів США, 14 тисяч євро та 100 тисяч гривень.

Після проведення обшуків чоловіка затримано згідно зі ст. 208 КПК України. Вилучені зразки зброї передано на експертизу.

Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України. Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на Вінниччині правоохоронці затримали чоловіка, який збув раритетну зброю за 13 тисяч гривень.

(Еще нет голосов, оставьте первым)