Сьогодні «Манчестер Сіті» та мадридський «Реал» боротимуться за вихід до півфіналу Ліги чемпіонів

«Містяни» не програють із грудня, а «вершкові» — із серпня минулого року.

«Реал» — «МС» (архівне фото)

Сьогодні в рамках матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА на нас чекає протистояння між «Манчестер Сіті» та мадридським «Реалом». Матч відбудеться на англійському «Етіхад Стедіум» і розпочнеться о 22:00.

Перша гра принесла багато емоцій футбольним уболівальникам та завершилася внічию з рахунком 3:3. Це означає, що матч у Манчестері стане вирішальною битвою для двох неймовірно сильних команд. Огляд перших матчів 1/4 фіналу ЛЧ читайте в матеріалі LB.ua «Божевілля в Мадриді і спокійна нічия в Лондоні».

Перед повторною зустріччю «Ман Сіті» та «Реал» провели матчі своїх національних чемпіонатів. Команда Хосепа Гвардіоли розгромила «Лутон Таун» з рахунком 5:1, а «галактікос» з мінімальним рахунком обіграли «Мальорку».

Манчестерський клуб є діючим переможцем Ліги чемпіонів, «Реал» — 14 разів вигравав головний турнір європейського футболу.

Що ж до прогнозів, то експерти Favbet вважають, що фаворитами цього протистояння є підопічні Хосепа Гвардіоли. Так, на перемогу «Манчестер Сіті» в основний час пропонується коефіцієнт 1,67, тоді як потенційний успіх мадридського «Реала» оцінюється показником 5,40. Імовірність нічиєї представлена коефіцієнтом 4,55.

Шанси «Манчестер Сіті» на прохід до наступної стадії — 1,38, а «Реалу» — 3,30.

Зазначимо, що футбольні шляхи цих двох команд раніше перетиналися 13 разів у рамках Ліги чемпіонів і Міжнародного кубка чемпіонів.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *