Сьогодні у Вінниці запрацювала Школа гіда

Сьогодні, 12 серпня, у хабі “Місто змістів” розпочала роботу Школа вінницького гіда.  Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Метою такого проєкту є підвищення кваліфікації гідів та створення унікальної туристичної пропозиції. Протягом п’яти днів 30 учасників пройдуть цикл тренінгів, лекцій та майстер-класів з методики підготовки та апробації туристичних маршрутів, історії Вінниці та основ розвитку власного підприємництва.

“Цей проєкт запропонований Вінницьким історичним товариством. Ми знайшли людей і готові їх змотивувати на те, щоб вони займалися екскурсійною справою у нашому місті. У них є готові ідеї  ми спробуємо допомогти їх реалізувати. Школа передбачає теоретичний і практичний блок”, – каже доктор історичних наук та керівник проєкту Школа вінницького гіда Тетяна .

Зазначається, що лекторами проєкту будуть місцеві історики, маркетологи, а також відомі гіди-практики зі Львова, Одеси та інших міст України.

Також, у вересні в рамках проєкту планують організувати “Майстерню міських екскурсій”, під час якої учасники матимуть змогу розробити унікальні екскурсійні маршрути для формування туристичної привабливості міста.

Завершальним етапом проєкту стане акредитація гідів: учасники Школи вінницького гіда презентують свої портфоліо фаховій акредитаційній комісії й, у випадку схвалення, отримають рекомендаційні бейджі.

(Еще нет голосов, оставьте первым)