У Вінниці невідомий підпалив 4 автомобілі у дворі Набережного кварталу: поліція розшукує зловмисника

Вночі 18 березня у Вінниці невідома особа вчинила підпал чотирьох автомобілів, припаркованих у дворі багатоповерхових будинків Набережного кварталу, що на вулиці Київській.

Як інформує відділ комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про загоряння автомобілів надійшло до Служби поліції та ДСНС близько 04:20 години ранку. На місці події слідчо-оперативна група поліції виявила чотири автомобілі Volkswagen Touareg, Volkswagen Golf, Nissan Primera та Fiat Doblo, пошкоджені вогнем.

Очевидці повідомляють, що пожежа розпочалась з автомобіля Volkswagen Touareg, але потім перекинулась на сусідні авто. В результаті вщент згоріло чотири машини. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 7  особового складу та два спецавтомобілі.

Вилучені слідчо-оперативною групою речові докази свідчать про те, що іномарки загорілись у результаті підпалу. Це підтвердилось під час перегляду відео з камер спостереження, де зафіксовано момент загоряння — невідомий чоловік з предметом схожим на каністру, підійшов до автомобіля та підпалив його.

Наразі поліція вживає оперативні та розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до цього правопорушення.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.194 ККУ (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу). За такий злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

(Еще нет голосов, оставьте первым)