У Вінниці «замінували» 28 об'єктів, серед яких 12 дитсадків

Хвиля замінувань сьогодні знову струсонула Вінницю. По обіді, через повідомлення про закладену  вибухівку, екстренно евакуювали відвідувачів торговельно-розважального центру у середмісті. Приміщення оглянули вибухотехніки та правоохоронці. Небезпечних предметів не виявили. Втім,  вже за кілька хвилин надійшли інші  виклики про замінування. Загалом  в  епіценті вибухових подій опинилися  28 об’єктів, серед яких, житлові будинки, торговельні центри, готель, маршрутка,  залізничний вокзал та 12 дитячих садочків. Батькам довелося покидати робочі місця і бігти за малеченю. У садку № 29 якраз святкували випускний, коли повідомили таку новину. Батьків та дітей евакуювали прямо на дощ.

“Зайшли дітки, почалось свято, потім бачу – дзвінок завідуючій. Вона вийшла, і через хвилини дві буквально приходить і повідомляє новину, що я пробачаюсь, садочок замінований прохання всіх вийти. І так ми всі покинули свято”, – каже мама  одного із випускників.

Повідомлення про замінування надійшло до поліції. Його текст подібний до попередніх погроз. Нагадаємо, лише на минулому тижні і Вінниці “мінували” університети. Нащастя, небезпечни предметів ні тоді, ні сьогодні знайдено не було.

(Еще нет голосов, оставьте первым)