У Вінницькій мерії дали відповідь на петицію про стоянку біля музею Пирогова

Виконком Вінницької міської ради відповів на петицію з проханням встановити шлагбаум при заїзді в паркувальну зону музею-садиби М. І. Пирогова для закриття доступу до стоянки з 22:00 до 05:00.

У мерії міста вважають, що для встановлення шлагбауму при заїзді на паркувальну зону музею-садиби М. І. Пирогова немає нормативних підстав.

“Відповідно до ПДР України (п. 15.15) на проїзній частині забороняється встановлення предметів, що перешкоджають проїзду чи паркуванню транспортних засобів, за винятком випадків оформлення дорожньо-транспортної пригоди, виконанням дорожніх робіт або робіт, пов’язаних із зайняттям проїзної частини, обмеження або заборони руху транспортних засобів та пішоходів у випадках, передбачених законодавством.

Відповідно до п. 6.4.6 Правил  території міста Вінниці, затверджених рішенням міської ради від 01.03.2011 р. №104 заборонено перекривати проїзди загального користування, будь-якими засобами без відповідного на те дозволу, виданого в установленому порядку”, – йдеться у відповіді на петицію.

Також у відповіді зазначили, що на адресу Управління патрульної поліції у Вінницькій області направлено лист щодо запобігання правопорушень водіями транспортних засобів в нічний час на перехресті вулиць Пирогова – Юності.

(Еще нет голосов, оставьте первым)