Війська РФ упродовж доби били з мінометів та артилерії по чотирьох населених пунктах Луганщини

У Луганській області армія РФ завдала артилерійських та мінометних ударів по Невському, Макіївці, Куземівці і Стельмахівці.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

За словами начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора, у переддень Великодня українські військові “передали паски для кожного жителя наших деокупованих сіл”. Їх доставили і роздали у Невському та Новолюбівці представники Красноріченської військової адміністрації.

Безпекова ситуація на лінії бойового зіткнення залишається непростою. Російські загарбники атакували поблизу Стельмахівки, у Білогорівці та Серебрянському лісі.

Вогневе ураження артилерією та мінометами ворог завдав по Невському, Макіївці, Куземівці, Стельмахівці.

У районах Невського, Греківки та Куземівки росіяни атакували 20 безпілотниками.

Як повідомили в ОДА, нещодавно у Росії набув чинності закон, який звільняє від кримінальної відповідальності особу, яка підпише контракт і вирушить на війну в Україну. "Уникнути покарання можна ще на етапі слідства та навіть у залі суду", — підкреслили в обладміністрації.

Вже декілька місяців у так званій “ЛНР” студентам Луганського художньо-промислового коледжу, серед яких значна кількість дітей-сиріт, систематично не виплачують стипендії. Такі борги накопичувалися вже неодноразово, додали в ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, на підприємствах “ЛНР” скасовують нарахування зарплати тим, кого мобілізували на війну.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *