Вінничанин попався на гачок атомобільних аферистів

Без грошей і без автівки. Вінничанина Дмитра Василюка обдурили у Києві, де він купив собі машину. Не встиг на ній поїздити навіть місяця, як виявилось, що автомобіль крадений. Придбана за  довіреністю, машина мала всі документи та й у розшуку не значилась. Чоловік зняв її з обліку, а за кілька тижнів вирішив продати, через Інтернет. Замість покупця до нього прийшов власник авто разом із правоохоронцями.

“Я не можу зрозуміти – півроку він машини свої не бачив і зацікавленості в ній не було, а через півроку він  згадав, що в нього є така машина і потрібно її подати в розшук”, – каже ошуканий Дмитро.

Автівку київські поліцейські одразу забрали на арештмайданчик. А вже за місяць ті ж таки правоохоронці приїхали забирати автівку на експертизу до Києва.

“Таке рішення слідчого. Моє рішення. Так, я виніс постанову”, – каже слідчий Олександр Василевський.

Ошуканий власник у відчаї, адже за авто заплатив 10 тисяч доларів. Скільки разів до нього машину купували чи продавали гадки не має. Як і хто тепер поверне йому гроші. Поки Дмитро написав заяву стосовно шахрайства та зробив висновок: ніколи не купувати машину за дорученням.

(голосов: 1, в среднем: 1,00 из 5)