Вінницькі паралімпійці отримали нагороди та грошові премії

У Вінниці продовжують віншувати   паралімпійців.  Голова вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова обласної ради Анатолій Олійник  привітали  олімпійців зі  здобутками. Подякували  їм за  мужність, професійний азарт та прагнення до перемоги та побажали ще більше спортивних злетів без травм.

“Більшість  людей, які дивляться на спортсменів, чи по телевізору, чи на дистанції – вони бачать лише короткий відрізок часу. Зовсім не бачачи скільки було витрачено сил, зусиль в процесі підготовки”, – зазначив голова Вінницької ОДА Валерій Коровій.

Керманичі області вручили призерам XII зимових  паралімпійських ігор сертифікати. За  підготовку дворазового  срібного призера олімпіади Олександра Казіка  його тренери  Марцін та Сергій  Кучеряві отримали іменні годинники  та  по 50 тисяч  гривень кожний.   Майстру спорту України з біатлону та лижних перегонів Олександру Казіку  за здобуте срібло подякували  сертифікатом на  250 тисяч гривень.  100 тисяч  дісталось  і учасниці паралімпіади  – майстру  спорту України міжнародного  класу з біатлону та лижних перегонів Ірині Буй.  Дівчина каже, її завданням на олімпіаді було реалізувати себе. І викластись на максимум.

 “Кожного старту ставлю задачу перетерпіти. Тому що, насправді, це великі фізичні навантження”, – зізнається Ірина Буй.

У свою чергу олімпійці виказали свою вдячність тренерам та керівникам міста й області   за віру в їхню перемогу.  І подарували голові обласної адміністрації олімпійського ведмедика.  Потім усі разом  сфотографувались “на згадку”.

(Еще нет голосов, оставьте первым)