Як виглядає нова школа на Поділля (фото)

У Вінниці триває будівництво школи в мікрорайоні Поділля. Сьогодні, 25 лютого, радник прем’єр-міністра Юрій Голик опублікував фоторепортаж з навчального закладу.

Зазначається, що школа на Поділлі входить до презентованої національної програми “Велике будівництво”.

Планується, що вже у вересні 2020-го навчальний заклад розпочне свою роботу. Це буде гімназія №24  ступенів, що розрахована на 1200 дітей, учнів 1-9 класів.


Будівля зводиться з врахуванням всіх норм доступності та енергоефективності. В школі буде три спортивних зали, роздягальні з душовими, їдальня, актова зала. На шкільному подвір’ї облаштують спортивне ядро та дитячий майданчик. Центральний вхід буде з боку вулиці Анатолія Бортняка. Простір початкової та середньої школи розділять.


Нагадаємо, що будівництво школи розпочали ще у 2016-му році.  реалізують за кошти з місцевого і державного бюджетів. Загальна вартість складає 188 141 800 гривень. На даний момент на роботи витратили понад сто мільйонів гривень. Ще понад 80 мільйонів виділять з Державного фонду регіонального розвитку та вінницького бюджету, приблизно, по 40 мільйонів.

Наразі тривають консультації щодо прийняття учнів та працівників у гімназію №24. Для цього визначили години зустрічей з директором навчального закладу.

(Еще нет голосов, оставьте первым)