Усик заявив, що в його команді перед боєм з Ф’юрі є професійні військові

Олександр прокоментував епізод із сутичкою батька Тайсона Ф’юрі та його помічника.

Олександр Усик

Українець Олександр Усик, який вже цієї суботи може стати першим за чверть століття абсолютним чемпіоном світу з боксу у суперважкому дивізіоні, заявив пресі у Саудівській Аравії, що в його команді є професійні військові. 

Як пише The Guardian, про це спорстмен розповів, коли його попросили прокоментувати епізод, що стався під час заходів, які передують бою з Тайсоном Ф’юрі. Батько британця вдарив головою члена команди Усика Станіслава Степчука, внаслідок чого сам отримав розсічення.

Усик назвав цю сутичку «поганою поведінкою з боку команди Ф’юрі» і нагадав британцеві, що «ми професійні атлети, а не вуличні бійці», а поєдинок «є важливою подією для Британії та України».

«Якщо він хотів дестабілізувати мою команду, це неможливо. Бо в мене є не лише професійні тренери, але й професійні солдати», — розповів українець. 

Він додав, що команда хотіла провчити Ф’юрі-старшого, проте Олександр їх зупинив, бо «потрібно пам’ятати про дисципліну». Для нього цей епізод «нічого не означає, це лише мотивація для моєї команди».

Бій Усик-Ф’юрі відбудеться 18 травня, на кону усі чемпіонські пояси у суперважкому дивізіоні.  

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *