Зеленський назвав результати візитів до чотирьох столиць Європи

Фото: український президент Володимир Зеленський (Getty Images) Автор: Каріна Левицька

Український президент Володимир Зеленський провів європейське турне. Завдяки цьому Україна отримала нові оборонні пакети.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал президента.

«Оборонні пакети для захисту, ППО, інвестиції у виробництво дронів та іншої зброї в Україні — це все результати візиту в Лондон, Париж, Рим і Берлін», — пояснив президент.

Він також зазначив, що представив українським партнерам деталі плану перемоги.

«Тепер будемо працювати на рівні команд, щоб зробити наші кроки на фронті та в дипломатії максимально сильними. Наше спільне завдання — наблизити справедливий мир для України й всієї Європи», — наголосив глава держави.

План перемоги України

Нагадаємо, що Київ розробив план перемоги, який передбачає низку кроків з боку держав-партнерів для забезпечення Україні сильних позицій під час будь-яких переговорів з РФ, зокрема на майбутньому Саміті миру.

Наприкінці вересня Зеленський представив план перемоги американському лідеру Джо Байдену та кандидатам в президенти США Камалі Гарріс та Дональду Трампу.

Водночас цього тижня Зеленський відвідав відразу чотири європейські столиці, а також взяв участь у саміті з Балканськими країнами. На цих зустрічах також було представлено план перемоги.

Перебуваючи у Берліні, президент України заявив, що хотів би завершення війни не пізніше 2025 року, а план перемоги, за його словами, — міст до проведення результативного Саміту миру.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *