До Великодня близько 5 тисяч вінницьких родин отримають благодійну допомогу

Сьогодні, 14 квітня, вінничани, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики міської ради, почнуть одержувати пасхальні набори. Як інформують у міській раді, до Великодня благодійну допомогу отримають близько 5 тисяч родин.


Зазначається, що усі 5 тисяч пасхальних пакунків вінничанам доставлять найближчими днями.

“Спільними зусиллями громада підтримує найвразливіших. Дякую нашим підприємцям, спецфонду ““, волонтерам, соціальним працівникам, усім, кому не байдуже! Ми розширили перелік категорій громадян, яким надійде допомога. Традиційно кожна родина збирає свій пасхальний кошик, але у теперішніх умовах одиноким стареньким чи багатодітній мамі це зробити дуже важко. Благодійні пасхальні набори до свят будуть якраз доречні, але передовсім важлива увага, що ці сім’ї не залишились наодинці”, – пише на власній сторінці Facebook мер міста Сергій Моргунов.

До переліку тих, хто отримає благодійну допомогу, додані, зокрема, багатодітні сім’ї, де виховується п’ятеро і більше дітей, особи з інвалідністю з дитинства 1 групи, люди, що проживають та здійснюють догляд за особами з інвалідністю 1 чи 2 групи внаслідок психічного розладу.


Крім того, для доставляння благодійних наборів виділили транспорт. Супроводжувати доставляння будуть працівники соціальної служби та волонтери. Усі вони працюють в масках, рукавичках та мають антисептики задля безпеки своєї та адресатів.

(Еще нет голосов, оставьте первым)