Проблему вирішено: відтепер юні вінницькі хокеїсти та фігуристи тренуватимуться на «Льодовій арені»

Вчора, 5 березня, вихованці вінницького дитячого хокейного клубу “Патріот” провели перші тренування на базі сучасного катка “Льодова арена” в ТРЦ ““. Про це повідомляють у прес-службі Вінницької міської ради.

Раніше спортсмени використовували ковзанку “Льодового клубу”, який припинив свою роботу. Відтепер проводити тренування з хокею з шайбою та фігурного катання будуть на ковзанці в “Льодовій арені”. Заняття дитячого хокейного клубу в березні будуть проходити по буднях з 18:00, а у квітні – з 17:00. Такий графік погоджено з адміністрацією ковзанки.


За словами голови комітету з фізичної культури та спорту міської ради Сергія Краєвського, дитячому хокею у Вінниці бути. Наразі відновлені тренування та вже розпочалась підготовка до чергового етапу чемпіонату України серед юнаків. Зазначається, що цього року на фінансову підтримку хокейного клубу “Патріот”, де займається близько 80 дітей, міська рада передбачила майже 1 мільйон гривень. Усе задля того, щоб клуб міг орендувати лід та мати повноцінні фахові тренування. Також 200 тисяч гривень на свій розвиток отримала секція фігурного катання. Цим видом спорту займаються близько 30 юних вінничан.


Крім того, голова комітету повідомляє про те, що будуть звертатись до депутатів міської ради аби збільшити підтримку цих зимових видів спорту.

“Льодова арена” призначена для проведення спортивних змагань з хокею з шайбою і фігурного катання будь-якого рівня, для масового катання та інших заходів. Облаштовані дві обладнані роздягальні, санвузол, медпункт. На льоду одночасно можуть кататися понад 200 осіб, а трибуни вміщають близько 550 глядачів.

(Еще нет голосов, оставьте первым)