У платіжках за лютий вінничани знову побачать знижки за опалення та гаряче водопостачання

Сьогодні, 5 березня, виконком Вінницької міської ради ухвалив рішення, згідно з яким у платіжках за опалення та гарячу воду за лютий місяць вінничани знову отримають знижку. Про це інформують у прес-службі міської ради.

Зокрема, середня знижка за послугу централізованого опалення становитиме 31%, на гарячу воду – 27%. Конкретні цифри кожен побачить у відповідній графі в Єдиному рахунку. Платіжки зі знижками користувачі почнуть отримувати вже наступного тижня.

Зазначається, що рішення про перерахунок прийнято у зв’язку з тим, що в лютому НАК “Нафтогаз” встановив ціну на газ для теплопостачальних підприємств на рівні 4,74 грн за м³ з ПДВ (в січні вона була 5,58 грн за м³, в грудні – 5,13 грн за м³ з ПДВ). А це найнижча ціна блакитного палива упродовж всієї зими. Тому КП  “” проводитиме перерахунок за теплопостачання та гарячу воду для населення, виходячи з цієї ціни.

Нагадаємо, що платіжках за січень знижка для споживачів “” на централізоване теплопостачання становила в середньому 21,5%, на послугу гарячого водопостачання – 19,2%. В грудневих – 26 % і 23% відповідно.

(Еще нет голосов, оставьте первым)