У Вінниці планують облаштувати 10 велосипедних СТО

На вулицях Вінниці незабаром облаштують 10 станцій технічного самообслуговування, де велосипедисти матимуть змогу швидко полагодити свій двоколісний транспорт у разу дрібної несправності. За словами велоактивіста Андрія Сорокіна, перша така станція вже діє в районі площі К. Могилка.

Велосипедні станції технічного самообслуговування дозволять велосипедистам швидко та зручно мінімально відремонтувати свій у разі виявлення технічної несправності під час руху. ВелоСТО обладнані усім необхідним інструментом для ремонту мілких пошкоджень (шестигранники різних розмірів, викрутки різних типів, насос для різних типів ніпелів). Перша з 10 станції готова до використання, знаходиться на площі К.Могилка (Літак). – написав він на своїй сторінці у Faceboock.

Але, не пройшло й двох діб від початку роботи першої , як хтось відламав ручку насосу на станції.

Важко дібрати цензурних слів… Трошки менш як дві доби від встановлення СТО і маємо відламану ручку насосу. На площі присутні камери відеоспостереження, завтра будемо визначати “героя” чи “героїв” не дає спокою одне питання – навіщо? – питається Андрій.

Також повідомляється, що незабаром велосипедні СТО будуть дообладнанні інформаційними табличками.

(Еще нет голосов, оставьте первым)