Ворог за добу 11 разів атакував Донеччину: двоє загиблих, троє поранених

Фото Упродовж минулої доби росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, загинули двоє людей у Єлизаветівці Мар'їнської громади, ще троє жителів області поранені.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін, передає Укрінформ.

«У Єлизаветівці Мар'їнської громади 2 людини загинули і 1 — поранена. У Часовоярській громаді поранені 2 людини», — написав Філашкін.

За його словами, унаслідок обстрілів зафіксовано численні пошкодження будинків та руйнування. Так, у Покровському районі в Курахівській громаді пошкоджені п’ять приватних будинків у Трудовому, два — у Вовченці та один — у Кураховому, адмінбудівля і багатоповерхівка пошкоджені у Гострому.

У Краматорському районі росіяни обстрілювали Терни і Ямполівку Лиманської громади. У Старій Миколаївці Іллінівської громади пошкоджено сім об'єктів. У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено чотири будинки.

Постраждали й населені пункти Бахмутського району. У Часовоярській громаді пошкоджені 14 приватних будинків, три багатоповерхівки і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено три будинки та нежитлову споруду.

Із лінії фронту евакуйовано 454 людини, у тому числі 74 дитини.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Філашкін повідомляв про двох загиблих і двох поранених внаслідок учорашніх обстрілів Донеччини.

Фото: Вадим Філашкін / Телеграм

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *