За злочини проти України лише гладять по голівці

Тоді дозвольте поцікавитись: а який же результат цього співробітництва? Що, можливо, когось іншого з членів посібників рашобандитів притягли до відповідальності за подібні діяння, за участь в афері з липовим « всенародним волевияленням»? Не чути, не видно. І навряд чи колись засвітиться ще будь-хто, якщо прокуратура так старанно затирає обличчя ворогів українців в середовищі наших громадян. Це на користь кому робиться – Україні чи раші?

Читаємо далі: «Активно сприяла розкриттю злочину».

Дозвольте уточнити: це ж якого? Хтось чув, читав, почув, що результати того явно сфальшованого референдуму бодай по одній цій виборчій дільниці оприлюднені? Чи можна тепер, після рішення суду дізнатися, а скільки ж людей насправді прийшло, було зігнано бойовиками до виборчих дільниць, і що «члени виборчкому намалювали» у так званих своїх підсумкових протоколах? Хто платив і з яких коштів людям за старання на зраду Україні? Хто і як контролював цю аферу? Чому народ на п’ятому році після події (травень 2014 року) не може, не має права знати цього?

Дурновата, скажу я вам, друзі, державна таємниця…

Ось із цього, пані та панове, й починався і активно продовжується розвал України. Чотири роки тому бандити Януковича постріляли активістів Майдану. «Орли Порошенка», які є вихованцями тієї ж «ригівської» школи антиукраїнства тепер з усіх сил, за допомоги Ю. Луценка, скривають убивць патріотів. Бо у владі залишилися всі ті самі люди, котрі були до 2014-го,  якщо вони, звичайно ж, люди.

Тепер для відводу очей начебто карають тих, хто все робив для того, аби московіти прийшли в Донбас, буцімто легітимізували їхню агресію на Сході якимось «референдумом». Але ця паршива вівця із Щастя, котра нам відома лише під прізвиськом «ВОНА», знаєте, як наказана? Суд виніс вердикт, як повідомляє прес-служба Луганської обласної прокуратури, присуджено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі із звільненням від відбування покарання з випробуванням на підставі ст. 75 КК України строком на 3 роки.

Одне слово, ця рашомовна коза завтра може успішно займатися тим, що вчиняла у травні 2014-го. Це й сигнал для багатьох інших: мовляв, беріть приклад з «НЕЇ». За розвал України ніхто не карає. Українці – бездарна малосвідома, аморфна маса, нездатна захистити свої національні інтереси. А їхня правова система найліберальніша у світі. Чи можна за такого безладу побудувати державу? Та ще й тоді, коли вороги і в хаті, і під вікнами, і на порозі…

(Еще нет голосов, оставьте первым)