Заради працівників одного з заводів Вінниці поміняли графік руху транспорту

Вінницька транспортна компанія змінила розклад руху деяких трамваїв та тролейбусів. Все тому, що працівники державного підприємства «Електричні системи» не могли вчасно потрапити на роботу у ранкову зміну та дістатися додому в нічний час. Тож адміністрація заводу  звернулася до міського департаменту транспорту і зв’язку із проханням посприяти у вирішенні проблеми. Сьогодні на підприємстві – майже тисяча робітників, які працюють у три зміни. На заводі конвеєрний тип виробництва, тож запізнення одного працівника, може пригальмувати увесь процес.

“Ми хочемо займатися тільки бізнесом. Ми не хочемо вирішувати ніяких інших питань. Ми сплачуємо всі податки і мита. За п’ять місяців заплатили 12, 6 млн. грн. податків до бюджетів усіх рівнів. І щиро радує, що міська влада і обласна влада ідуть на зустріч”, – розповідає директор ДП «Електричні системи» Олександр Тіщенко.

Тож тепер перший трамвай шістка з кінцевої Вишеньки виїжджає на п’ятнадцять хвилин раніше, а саме о 6:05. А тролейбус №15 –о 6:15.

“Це не єдине підприємство, якому ми йдемо на зустріч. Зараз є звернення від підприємства по виробництву холодильного обладнання, щоб покращити в тому напрямку інтенсивність роботи маршруту №19 і маршрутних таксі. Ми працюємо на громаду, на місто і якщо є попит -ми завжди підемо назустріч” – зазначив начальник служби експлуатації Вінницької транспортної  компанії Микола Заверюха.

Єдине, що зробити не можливо, кажуть транспортники, це пустити транспорт у нічний час. Адже з дванадцятої до п’ятої  компанія проводить ремонтні роботи на коліях і мережах.

(Еще нет голосов, оставьте первым)